Macrou la grătar

de elucubratiiculinare in Peste, 26 Mar 2013 | 5537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucăți macrou proaspăt
  • 1 lingură zahăr
  • 1 linguriță sare
  • 2 lămâi
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la grătar:

Peștele se taie pe burtă și se curăță de intestine. Se taie capul și coada. Cu un cuțitaș ascuțit tăiem ușor pe lângă coloană și încercăm să eliminăm toate oasele, fără să tăiem peștele în două. Poate și reușim să-l dezosăm, doar nu vrem să se innece nimeni cu un os :) Spălăm bine pestele și se usucă cu un prosop de bucătărie. Se stropește cu zeama de la o lămâie.

Se condimentează cu zahăr și sare și se dă la rece pentru min. 30 minute. Se scoate din frigider, se stropește cu ulei pe toate părțile și se pune pe grătarul sau grilul încins. Se lasă câte 3 minute pe fiecare parte. Servim imediat cu lămâie și salata preferată.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la grătar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
File de macrou la cuptor cu mamaliga si mujdei